Curie Matematika Emlékverseny 2022/23


Összeállt a február 3-i döntő résztvevőinek névsora


Kedves Versenyzők és Felkészítő Tanárok!

Lezárult a verseny három levelező fordulója. Minden résztvevőnek, függetlenül az elért helyezéstől, gratulálunk. A levelező forduló eredményeit itt tekinthetik meg.

Curie-2022-2023-levelezo_eredmenyek.pdf


Meghívásra került minden olyan tanuló, aki a három levelező fordulót beküldte és rajta van a megjelenített névsoron.

A területi forduló a 2022/2023-as tanévben február 3-án 14:30-tól kerül megrendezésre melynek iskolánk, a Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium és Kollégium ad otthont. A gyerekeket már 14:15-től várjuk, hogy mindenki kényelmesen el tudja foglalni a helyét, kísérő tanáraikat pedig szívesen látjuk szakmai beszélgetésre a tanáriban.

Az általános iskolások 60 percig, a középiskolások 90 percig dolgozhatják ki a feladatokat. Az általános iskolások írószert, radírt, a középiskolások ezen kívül számológépet (nem mobiltelefont!) is használhatnak. A feladatmegoldásokat golyóstollal kell leírni.

Mindenki tiszta lappal indul a területi döntőben, a levelező fordulókban elért pontszámok nem számítanak a végső sorrend kialakulásában. Az ünnepélyes eredményhirdetést és díjkiosztót 17:30-tól tartjuk szintén a Bolyai Tehetséggondozó Gimnáziumban.

Addig is lehet gyakorolni a döntőre a korábbi évek feladatsorai alapján.

Mindenkinek sikeres versenyzést kívánunk!


Szervezők


A tehetség univerzális adottság. De rengeteg bátorság kell ahhoz, hogy éljünk vele: merj a legjobb lenni! (Paulo Coelho)


A weboldalt az Ingenium Alapítvány megbízásából a Levente Labs készítette.
Minden jog fenntartva! 2015–2023 © Ingenium Alapítvány